Kvalitet

Široka paleta naših proizvoda zadovoljiće sve potrebe najzahtevnijeg klijenta, kako za kvalitetom, tako i za ekonomicnom stolarijom. PVC Profili renomiranog nemačkog proizvođača Profine garantuju postojanost boja i dugotrajnost naših proizvoda otpornih na sunčeve zrake, vetar, kišu, mraz, i – posledično - zaštićenih od pucanja ili ljuštenja.

Aluminijumski profili grčkog proizvođača Elvial koje koristimo u izradi Al stolarije, su takođe veoma konkurentni na današnjem tržištu kako po dizajnu tako i po kvalitetu što se tiče izdržljivosti, tj otpornosti na vremenske uticaje.

Osim uštede na energentima i završnim radovima posle montaže, ugradnjom prozora i vrata dimenzija koje Vama odgovaraju, unapredićete estetiku, dugotrajnost, ali i termo i zvučnu izolaciju. Zahvaljujući višekomornim Profine profilima značajno ćete uštedeti na grejanu zimi i hlađenju leti. Korišćenje naših proizvoda  smanjuje potrebu za zagrevanjem ili hlađenjem životnog prostora, odnosno emisiju štetnog CO2 , čime doprinosi zaštiti životne sredine od globalnog zagrevanja. U proizvodnji svojih profila Profine umesto štetnog olova koristi kalcijum-cink stabilizatore koji nisu štetni po životnu sredinu. Upotreba termo stakla smanjuje buku do 20%, a u kombinaciji sa Profine profilima i do 50%. Osim zastakljivanja termoflot staklom, nudimo ornament, peskareno, kao i druga stakla po potrebi kupca i za sva garntujemo izuzetan kvalitet i dugotrajnost.

O kvalitetu Profine profila svedoči test obavljen u Švajcarskoj (Albergo Ospizio Bernina) na 2309m nadmorske visine. 1976 su ugrađeni prozori I dva su skinuta 1991 da se izvrše testovi. Testovi su obezbedili solidno čvrstu evidenciju koja govori o trajnosti profila.