O nama

Preduzeće Molde d.o.o. Užice je smešteno u krugu bivše fabrike „Prvi partišan“ na preko 600m² poslovno-proizvodnog prostora. Poseduje mašine renomiranih proizvođača za izradu PVC i AL stolarije i obradu stakla iz Nemačke, Austrije i Amerike, kao što su Urban, Wegoma, Rotox, Actual, Billco i dr.
Mašine, kao što su Actual četvoroglava varilica, Wegoma dvoglava varilica, Urban čistilica sa automatskom okretnom glavom za čišćenje vara sa sve četiri strane, Powasert automatska šrafilica,
Billco linija za preradu stakla i druge, čine kompaktnu celinu koja može zadovoljiti potrebe savremenog, kompleksnog tržišta, kako po kapacitetu, tako i po dizajnu i funkcionalnosti. Osnova naše filozofije poslovanja je praćenje potreba savremene gradnje, kao i prilagodljivost različitim arhitektonskim zahvatima. Sigurni u kvalitet koji nudimo, za sve naše proizvode dajemo garanciju koja je konkurentna na današnjem zahtevnom tržištu, uz cenu koja je razumna i ništa manje konkurentna. Glavni fokus preduzeća Molde d.o.o. je proizvodnja velikih količina stolarije od pvc materijala, kako bi potrebe i najzahtevnijeg klijenta brzo i kvalitetno bile zadovoljene.

U tehnološkom smislu, kompanija sabira iskustva renomiranih proizvođača iz  SAD, Nemačke, Australije i skandinavskih zemalja, tako da je kvalitet proizvoda neosporan. Naročito se insistira na estetici proizvoda, pri čemu se slede obrasci italijanskog dizajna, ali i specifični zahtevi britanskog i drugih zapadnoevropskih i svetskih tržišta.
Razvijena prodajna mreža obezbeđuje efikasnu dostavu  i ugradnju na području Srbije i Balkana.

Misija

Naša misija je da
ekonomičnom proizvodnjom radimo na usavršavanju i ulepšanju svakog kutka vašeg doma i načinimo ga sigurnijim, svetlijim i toplijim.

Vizija

Vizija kompanije je da
elegantnim dizajnom i visokim kvalitetom PVC stolarije osvajamo tržišta ne samo
Srbije, nego i Balkana, pa i Evrope u celini.

Ciljevi
Vođeni opštom ekonomskom situacijom u Srbiji, cilj nam je da potrošačima izađemo u susret proizvodima čija će cena biti prihvatljiva, a kvalitet zagarantovan.